CONCERTS-JAM SESSIONS i ESPECTACLES

concert-cancons-menudes

ESPECTACLE CANÇONS MENUDES amb Marta Canellas, Gemma Baños i Marc Sumsi

Adreçat a nadons i les seves famílies

Descripció: Cançons Menudes és una proposta musical pel més menuts. Coneixerem el Follet de la Calma i amb ell tot un repertori de cançons i jocs per acompanyar les rutines del dia en els primers anys de vida. A partir de diferents cançons, viurem una experìència musical i sensorial pensada per gaudir plegats d’uns moments de connexió, alegria i imaginació.

concert-playlist

ESPECTACLE PLAYLIST d’AUPA Strings

Adreçat a infants i les seves famílies.

Descripció: Playlist és un concert teatralitzat. 3 músics que comparteixen amistat, cadascuna amb el seu estil, es troben per gaudir, influenciar-se mútuament i crear juntes músiques que traspassen les etiquetes.

Playlist fusiona naturalment la música clàssica, el pop-rock, el swing, el heavy metall, el blues, el funk o la música irlandesa en escenes teatralitzades des del joc, buscant els límits dels instruments i de les intèrprets mateixes.

entrevistesmusicals

CONCERT-JAM SESSIONS amb Xavi Torres (piano) i Santi de la Rubia (saxo)

Descripció: Concert-jam session en què l’alumnat compartirà escenari amb Xavi Torres i Santi de la Rubia i seguidament s’obrirà una jam session (hi són convidats músics i cantants que tinguin ganes de pujar a l'escenari encara que no estiguin inscrits a l’estada)

entrevistesmusicals2

CONCERT-JAM SESSIONS amb Salvador Sobral (veu)

Descripció: Concert-jam session en què l’alumnat compartirà escenari amb Salvador Sobral i seguidament s’obrirà una jam session (hi són convidats músics i cantants que tinguin ganes de pujar a l'escenari encara que no estiguin inscrits a l’estada)

Maaster-3

CONCERT-JAM SESSIONS amb 3 bateristes: David Xirgu, Juan Berbín i David Dominguez

Descripció: Concert-jam session en què l’alumnat compartirà escenari amb amb David Xirgu, Juan Berbín i David Domínguez i seguidament s’obrirà una jam session (hi són convidats músics i cantants que tinguin ganes de pujar a l'escenari encara que no estiguin inscrits a l’estada)

ForroDali_Antony

CONCERT-JAM SESSIONS amb Trio Forró Dalí amb Antony da Cruz + Hora ballaruca amb PD Rodrigo Laviña

Descripció: Concert-jam session en què l’alumnat compartirà escenari amb el professorat dels TeMA i alguna sorpresa… Seguidament s’obrirà una jam session (hi són convidats músics i cantants que tinguin ganes de pujar a l'escenari encara que no estiguin inscrits a l’estada) S’acabarà la nit amb l’hora ballaruca, una sessió amb el PD Rodrigo Laviña que ens portarà de viatge per la música de ball Llatinoamèricana.

concert-pol-i-rita

CONCERT de CLOENDA amb POL BATLLE & RITA PAYÉS

Descripció: Concert final dels TeMA 2023 amb Mostra audiovisual dels TALLERS i la FORMACIÓ impartits durant la setmana i l’actuació en directe del Cor dirigit per Ana Rossi i la Big Band dels TeMA dirigida per Dani López amb l’acompanyament dels artistes convidadts POL BATLLE & RITA PAYÉS