Activitats per a instrumentistes o cantants amb un mínim de 4 anys d'experiència

Estada de Jazz i Música Moderna

Adreçat a joves i adults a partir de 13 anys amb un mínim de 4 anys tocant instrument o cantant (també de forma autodidacta)

Descripció: 

L’estada de jazz, música moderna i creativitat consisteix en una vivència artística, pedagògica i humana compartida entre alumnat, professorat i artistes convidades durant cinc dies intensos. Diferents sensibilitats i maneres de viure les arts conviuran sota la inspiració del singular entorn natural de La Plana. Una experiència intensa i enriquidora a molts nivells. 

Què inclou?

Classes d’instrument, improvisació i combo (nivell inicial, mitjà i avançat), big band, entrevistes musicals amb Carme Canela i Joan Monné (dilluns 15), Sònia Sánchez i Agustí Fernández (dimarts 16), Masterclass amb Shai Maestro (dimecres 17), Taller de dansa cubana amb Yamira Sánchez i Rogelio Lorda + el conjunt músical de Yadira Ferrer (dijous 18) i Concerts/Jam sessions diàries en què l’alumnat compartirà escenari amb els artistes que cada nit obriran les jams. El divendres 19 a les 22h es celebrarà el concert de cloenda a Avinyó amb la Big Band dels TeMA dirigida per Dani López acompanyant els temes de les artistes convidats encara per confirmar.

Allotjament:

Per tal de gaudir de l’experiència recomanem fer l’estada completa i conviure durant els 5 dies i 4 nits amb l’equip TeMA, el professorat, els artistes convidats i disfrutar de l’entorn de La Plana amb les seves boniques instal·lacions, biblioteca, laberint, piscina i natura.

Tot i així, oferim l’opció de fer el Curs + àpats (dinars i sopars dels 5 dies) pels alumnes que vulguin tornar cada nit a dormir a casa.

També hi ha l’opció de fer camping/caravaning (places molt limitades) amb àpats a La Plana.

A causa de la manca d'aigua és necessari que l'alumnat porti els seus propis llençols i tovalloles. És important durant la setmana conscienciar-nos per fer un bon ús dels recursos que disposem i entre totes cuidar l'entorn.

Menors d’edat: 

Si l’alumne/a és menor d’edat recomanem que vingui acompanyat de pare/mare o tutor legal. També hi ha la possibilitat que el pare/mare es responsabilitzi d’un grup reduït de menors. 

Per a reservar allotjament i àpats pels acompanyants dels menors contacteu a funlaplana@gmail.com

Així mateix, hi haurà monitors de lleure per dinamitzar el temps lliure i vetllar pels menors d’edat.

“La compra online d’aquesta activitat es fa a través de la plataforma ENTRAPOLIS. Esteu comprant una activitat i no una entrada a un concert, jam o espectacle.”