santi_1

Director artístic i responsable pedagògic de l'ESTADA de JAZZ/MODERNA i CREATIVITAT

SANTI CARETA

Guitarrista, compositor i productor. Nascut a Avinyó. Estudis superiors a l’ESMuC.


Forma part de grups com Astrio, Extraño Weys, Celeste canta Chavela, Lu Rois i A vore. El 2016 presenta el projecte més personal com a cantautor Els Ocells i l'Stereo. Durant els últims anys ha actuat a molts dels clubs i festivals del país i ha participat en diverses gires per França, Anglaterra, Alemanya, Noruega, Rússia, Xina, Suècia, Àustria, Marroc...

Destaquen produccions realitzades com: Tost i Mont Cau d’Arnau Obiols, Microcosmos de Lu Rois, Haiku Love de Tracy Sirés, la creació de la música de l’espectacle de dansa COSSOC o el curtmetratge Cua de Sirena. La direcció musical de Sonets de Joguina per l’Auditori de Barcelona, entre altres.


Compta amb una extensa discografia tant en el món del jazz com en pop- rock, i ha participat en formacions com Nonitz amb Lee Konitz, Maria Schneider Esmuc Big Band, Orquestra Simfònica del Vallès, Joana Gomila/Folk Souvenir, Maria Rodés, Magalí Sare, Marc Parrot, Anna Ferrer, Judit Neddermann, Karol Green, Bruno Oro, Sergi Sirvent/9Muses amb Sílvia Pérez Cruz, Celeste canta Machín, Ian Sala, Bindu, Marcel Casellas, Núria Graham, Brams, At Versaris…

www.santicareta.com

Queralt

Directora executiva & responsable de producció i comunicació

QUERALT GUINOT

Nascuda a Avinyó/Barcelona. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Vic l’any 2010. El 2012 finalitza el Diploma de Direcció d’Esdeveniments a la ciutat de Londres on estudia, treballa i resideix. Durant 3 anys va estar treballant a l’agència creativa i de branding Touch of Mojo.
El 2018 va acabar el Màster en Administració de les Arts i Polítiques Culturals amb mòdul opcional de direcció de projectes musicals a la Universitat Goldsmiths.

Durant el 2018-2019 va estar col.laborant amb organitzacions com LIFT (Festival Internacional de Teatre de Londres) i Artangel com a assistent de producció i enllaç d’artistes; i el 2019-2020 com a productora amb el projecte d’art comunitari SPID theatre (treballant on i offline durant la pandèmia). Dins aquests projectes ha treballat amb artistes com: Lola Arias (Argentina), Tyrin Simon (North America), Dries Verhoeven (The Netherlands), Darren O’Donell (Canadà), entre d’altres. També, ha programat activitat cultural a la sala PosterHauss del barri de Stoke Newington on ha pogut incrementar la seva base de dades d’artistes locals i internacionals fent pas per Londres.

Actualment resideix a Avinyó, després de viure 11 anys a Londres. Des del seu retorn porta la comunicació de Cal Gras (residència d'artistes) i ha estat acompanyant a projectes artístics com: TRANQUILA, Celeste canta Chavela; CosinsArt; Badabotó, espectacles menuts; Acts of Liberation de Sergi Estebanell, entre altres

Ha estat vinculada als TeMA, Festival de Creativitat Musical des dels seus inicis com a responsable de comunicació des de 2009, coordinadora general des de 2011 i el 2019 assumeix el càrrec de directora de comunicació i coordinadora de producció. A la 20a edició del festival Guinot agafa el rol de directora executiva del festival i responsable de producció.

AinaPlans

Responsable pedagògica dels TALLERS i la FORMACIÓ

AINA PLANS

Nascuda a Artés i resident a Berlín des de l’any 2016, estudia Pedagogia de la Música i el Moviment a la Universität der Künste de Berlín, el Bachelor en Rítmica Dalcroze al Conservatori de Bellaterra, així com diversos cursos de formació musical a Ginebra, Alemanya, Finlàndia i Suècia. Al març de 2020 és premiada amb la Deutschlandstipendium, beca atorgada pel Ministeri d’Educació i Investigació alemany. Actualment es dedica a la tasca docent, centrada en projectes pedagògics multilingües a Catalanets e.V. i a la Joan Miró Grundschule de Berlín, impartint sessions de música a diferents escoles bressol i a la divulgació de la rítmica a través de cursos de formació per a joves i adults. Des de l'any 2015 forma part de la companyia Aclam, dedicada als espectacles familiars per a la primera infància. La seva cursiositat artística la porten a endinsar-se, experimentar i buscar enllaços entre diferents disciplines com la fotografia, la pintura, la dansa i l'arquitectura.

Alba-equip

Coordinadora de l'ESTADA de JAZZ/MODERNA i CREATIVIAT

ALBA CARETA

Alba Careta, trompetista i cantant de jazz nascuda a Avinyó al 1995. Acaba els seus estudis l’any 2019 amb el Màster en Trompeta Jazz al Conservatorium van Amsterdam sota el braç, havent passat per l’ESMuC de Barcelona i el Koninklijk Conservatorium de l’Haia. Des del 2011 ha participat en formacions diverses actives i d’estils molt diferents. Actualment està presentant el segon disc (Alades) amb el seu projecte propi, Alba Careta Group, després de rebre el guardó com a millor disc de jazz pels Premis Enderrock 2019 amb el seu primer treball (Orígens). A més, també forma part de Rodrigo Laviña y su combo (Extraño Weys), l’OMAC (Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya), Ulls Clucs (Espectacle pedagògic Auditori), Alba Careta & Santi Careta Duo (Espectacle Sons d’un País), Las Albitas… entre molts altres.

Sebastia-gris

Coordinador de l'ESTADA de JAZZ/MODERNA i CREATIVIAT

SEBASTIÀ GRIS

Manacor 1994, comença a interessar-se per la música als 13 anys però no és fins als 19 que es trasllada a Barcelona per començar els estudis reglats en interpretació. Allà és on coneix a la gran majoria de músics amb qui treballa actualment, amb menció especial de Magalí Sare, amb la qual han guanyat el concurs de JJMM de Jazz i Música Moderna a Espanya i el SUNS Europe a Itàlia, i amb qui enregistrà el treball A boy and a girl (Microscopi 2020) que actualment estan presentant arreu de la península i a l’estranger.

Sil2

Assistent dels TALLERS & FORMACIÓ i Assistent de logística

SÍLVIA CONSEGAL

Sílvia Consegal Ventosa, graduada en Pedagogia a l’Escola Superior de Música de Catalunya, realitza el postgrau en Música, Creativitat i Moviment a la Universitat Ramon Llull. Està cursant l’Orff Certification Program a San Francisco (Califòrnia) i és membre d’Orff Catalunya. Actualment treballa a Xamfrà (Centre de música i arts escèniques per la inclusió social al Raval, Barcelona) i a l’Escola Municipal de Música de Mataró com a professora de música i moviment, música amb nadons, i alhora també com professora de clarinet, llenguatge musical i orquestra. Participant i col·laboradora dels TeMA des dels seus inicis.

Marcal

Responsable de logística i operacions

MARÇAL PUJOL

Nascut a Sant Feliu Sasserra el 1997. Vinculat a la cultura i a la música des de sempre. Actualment és gestor cultural, productor de fires i festivals culturals i coordinador de projectes culturals. Treballa a la Fira Mediterrània de Manresa i a la Mostra Igualada on coordina l’àrea i les activitats professionals. A part reballa en altres projectes com el FiM Festival de Música Emergent (Vila-Seca) i el Festus Festival d’arts escèniques i música (Torelló). També està vinculat al teixit associatiu cultural del territori amb la Fira de les Bruixes (Sant Feliu Sasserra) on treballa dins l’equip de producció i coordinació de les diferents àrees de treball de la fira i és el president de l’Associació Cultural Q-Fois que son els encarregats de dur a terme la Fes-ta Bruixa (Sant Feliu Sasserra). A part, és bateria i el productor del grup de versions Blú. El 2023 s’incorpora per primer any als TeMA.

Alba-Ram

Assistent de Comunicació i Producció

ALBA RAMÍREZ

Nascuda a Barcelona, combina tres vessants que l’apassionen: Com a músic, va estudiar el grau professional de trompa al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i és membre de les Balkan Paradise Orchestra; En l’àmbit del management ha co-fundat el projecte Diàspora Colab de management i booking d’artistes; Per últim, és estudiant del grau de Comunicació a la Universitat Oberta de Catalunya i ha format part de l’equip de comunicació de projectes com Dinsic Publicacions Musicals, el Gremi d’Editorials de Música de Catalunya o el Festival Esperanzah!, entre d’altres.

MArina_equip

Fotògrafa resident i assistent de producció

MARINA CONILL

Nascuda a Girona l’any 1993. Amb la fotografia com a objectiu principal, obre el seu negoci l’any 2014. No és fins el 2018 que decideix unir les seves dues passions; la fotografia i la música.  És llavors que inicia la seva carrera de fotografia de concerts, on ha fotografiat artistes com Alba Careta Grup, Balkan Paradise Orchestra, Eva Fernández, Carles Gutiérrez entre d’altres.  També col.laboradora en el reconegut festival ‘Formentera Fotogràfica’. Les inquietuds artístiques la duen a formar-se en vídeo, il·lustració i animació, fent treballs com el videoclip animat ‘Ropa Tendida’ de Zurita, el disseny del disc ‘Tot és ara’ de Carles Gutiérrez i el videoclip del primer single ‘Go’, il·lustracions per a Balkan Paradise Orquestra, videoclip ‘Primaveras’ d’Alaire, entre d’altres. L’any 2021 entra a l’equip de TeMa com a fotògrafa resident.

Aina_equip

Coordinadora de l'ESTADA de JAZZ/MODERNA i CREATIVIAT

AINA LÓPEZ

Aina López Pla neix a Manresa i comença a estudiar música al conservatori de la mateixa ciutat. S’endinsa al món del jazz al cap d’un temps quan també descobreix la seva passió per cantar. L'any 2020 comença la carrera de saxo jazz a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i paral·lelament als estudis superiors, combina la seva formació a Cromàtic, centre educatiu del gran saxofonista Llibert Fortuny i amb qui actualment presenta la Beat Band amb la presència a la bateria de Gergo Borlai. Ha tocat en festivals i sales emblemàtiques de Barcelona com el Primavera Sound, el Jamboree i Razzmatazz i ha participat en projectes com La Suite de Lucía o la Suite de la Isla on també estaven presents figures com Joan Albert Amargós i Carles Benavent.

Cesc_equip

Coordinador de l'ESTADA de JAZZ/MODERNA i CREATIVIAT

CESC BADIA

Cesc Badia neix a Calders l’any 2001. Des de ben petit està en contacte amb la música a casa seva, on els seus pares li transmeten aquesta passió. Als 7 anys comença a estudiar trompeta amb Joan Fons i es gradua en grau professional al Conservatori de Manresa amb el mestre Joan Arnau, sent seleccionat per participar en dues edicions dels Joves talents del Conservatori. Durant aquests anys Jordi González i Joan-Pau Chaves l’introdueixen al jazz i la música moderna. Paral·lelament, rep classes d’improvisació amb Llibert Fortuny des dels 13 anys, i l’any 2019 entra a l’ESMuC per cursar l’especialitat d’Interpretació de Trompeta Música Moderna, on ha estudiat amb Matthew Simon, Joan Mar Sauqué i Mireia Farrés. També ha rebut classes d’ Ernesto Aurignac, Chris Cheek, Voro García, Peter Bernstein, Òscar Latorre, Perico Sambeat i Kenny Rampton, entre d’altres. És membre de diverses formacions musicals i ha participat en diversos festivals de jazz com el Festival de Jazz de Vinaròs 2020, el Festival de Jazz de Mallorca 2022 o el festival Voll Damm BCN 2023.

PauJorbaEquip-scaled

Coordinador de l'ESTADA de JAZZ/MODERNA i CREATIVIAT

PAU JORBA

En Pau Jorba neix a Manresa l’any 2000, i cursa els primers estudis musicals a l’Escola Municipal de Música d’Artés. Conclou l’ensenyament professional al Conservatori Municipal de Música de Manresa. Durant aquests anys és introduït al món del jazz i la música moderna per professors com Jordi González, Joan Pau Chavez o Jordi Blanes. Paral·lelament en Pau comença a estudiar al centre Cromàtic (Llibert Fortuny,) amb 17 anys. El Llibert esdevé el primer professor de saxo jazz, i el seu mentor.

L’any 2019 comença els seus estudis superiors a l’ESMuC (Escola Superior de Música de Catalunya) on estudia amb alguns dels músics més destacats de l’escena: Gary Willis, David Xirgu, Lluís Vidal, Eladio Reinon o Lluc Casares .

Durant aquests anys també rep classes de músics internacionals com Aaron Goldberg, Immanuel Wilkins, Chris Cheek, Michael Kanan i grans figures del jazz estatal com Ernesto Aurignac, Jorge Rossy o Carles Benavent.

Actualment està immers en diversos projectes musicals, destacant el seu co-lideratge amb Ferran Rico i Artur Ponsà del projecte KIW, un trio format l’any 2018, amb qui ha fet actuacions per tot el territori, i amb qui enregistrarà el seu primer treball enguany. També lidera la seva pròpia formació, Pau Jorba Group.

equip-montserrat-vilar

Fundadora i directora dels Tallers Musicals d’Avinyó del 2002 al 2011

MONTSERRAT VILAR

Nascuda a Avinyó (Barcelona). Llicenciada en pedagogia instrumental, especialitat de piano per la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena/ Àustria. Estudis de Pedagogia de la Música i el Moviment Corporal (Rítmica) i postgrau sobre l‘aplicació de la rítmica a l‘escola realitzat a l‘Acadèmia Pedagògica de Viena/Àustria. Diplomada en Magisteri Musical per la Universitat Autònoma de Bellaterra. Ha treballat pel Conservatori de Viena i ha representat la Universitat de Música de Viena durant les Jornades Internacionals de Rítmica de Ginebra/Suissa. Ha estat professora convidada sobre Didàctica en la Pedagogia Instrumental a l‘Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) i ha treballat pel govern del Táchira/Veneçuela dirigint cursos de formació continuada per a docents dins del programa músico- social “Qué nota es mi escuela“. Fundadora i directora dels Tallers Musicals d‘Avinyó del 2002 al 2011 juntament amb l’assessorament artístic d’Arnoldo Moreno.

logo-amics-musica-avinyo

ORGANITZACIÓ

Associació d’Amics de la Música d’Avinyó

L’entitat es va fundar el 9 d’abril del 2005 amb la finalitat d‘impulsar l‘activitat musical al poble d‘Avinyó a través de l‘organització de tallers musicals per promoure l‘aprenentatge musical, organització de concerts, divulgació de diferents tipus de música i organització d‘intercanvis entre diferents grups musicals. Un grup de VOLUNTARIS col·laboren amb l’entitat en tasques de gestió i logística dels Tallers.